Naar boven

Behangpanelen en -cirkels

Wauw! Dit kan ook met behang!

Behangen is allang geen tijdrovende klus meer. Doordat bijna al het behang dat wij verkopen gemaakt is van een dikke kwaliteit vliesbehang is het behangen van wanden een fluitje van een cent geworden. Wil je toch nóg sneller je wand verfraaien, een ander sfeertje of gewoon iets nieuws? Dan kun je nu ook kiezen voor behangpanelen of behangcirkels. Met de meest prachtige afbeeldingen voor zowel woonkamers, slaapkamers als kinderkamers is het bladeren in onze behangboeken nu helemaal een feestje. Kom gauw langs in één van onze winkels.


 
 

Behangpanelen en -cirkels

Geen zin om je hele muur te behangen of wil je gewoon een keer iets anders? Kies dan voor een behangpaneel of -cirkel! Ideaal, want je bent supersnel klaar. Dit supersterke vliesbehang is heel makkelijk zelf aan te brengen en het voordeel is dat je het ook makkelijk weer kunt verwijderen. Zo kun je nog eens wisselen!  

 

Prachtige afbeeldingen

Je kunt uren door de boeken bladeren, want de behangcirkels en -panelen zijn er in verschillende prints. Van Delfts blauwe bloemen, een wolkendek tot aan bloemen uit de Gouden Eeuw. Voor de fans van de botanische interieurstijl zijn er prachtige tropische landschappen, maar ook in zwart wit zijn er meer grafische prints verkrijgbaar. Kortom; voor ieder wat wils.

 
Ook voor de kinderkamer

De baby- of kinderkamer is niet vergeten, want de behangcirkels en -panelen zijn er ook voor de kleintjes in gave printjes, kleuren en illustraties! 

 
Kinderkamerbehang: zee van keuze

Het maken van een selectie voor een pagina als deze is bijna niet te doen. Er zijn zoveel gave behangmogelijkheden voor baby- en kinderkamers. Hele muren, maar ook -panelen en behangcirkels. We laten je graag nog wat meer zien via onderstaande button, maar ook dat is slechts een kleine impressie. Kom vooral langs in één van onze winkels om door de boeken te bladeren!

Meer kinderkamerbehang