Naar boven

Horren

Standaard en op maat gemaakt.

Elk huis is anders, daarom kun je bij ons kiezen uit kleuren, soorten gaasdoek, uitvoeringen en toepassingen. De horren worden in 10 dagen op maat gemaakt, maar er zijn ook standaard horren als je direct in de winkel je keuze wilt maken.
 
Horren zijn ideaal als je (vooral in de warme maanden) wél lekker je deur of raam open wil zetten, maar insecten buiten wil houden. We hebben inzet-, voorzet-, plissé- en rolhorren voor ramen. Rol-, plissé- en magneethorren voor deuren en natuurlijk ook lamellenhorren, horren voor dakramen en vliegengordijnen. 
 
KW Wonen valt onder de KW groep en biedt het aanbod horren aan via de website van KlusWijs.

 
Horren voor ramen
Inzethor
Plissé hor
Rolhor

Horren voor deuren
Vaste hordeur
Rolhor

 

Magneethor

Maatwerk

Elk huis is anders: van buiten, van binnen en natuurlijk qua woonstijl. In ons standaard assortiment vind je daarom vele mogelijkheden en een brede keus aan verschillende hor typen. Daarnaast kun je kiezen voor maatwerk. Je kunt dan kiezen voor diverse kleuren, verschillende soorten gaasdoek, uitvoeringen, maten of andere toepassingen. 

Standaard uitvoeringen

In de meeste gevallen is de kleur van de standaard hor wit en het gaas grijs. De verkrijgbare maten zijn gebaseerd op de meest voorkomende maatvoeringen in raam- en deurkozijnen waardoor de hor in de meeste gevallen gelijk kan worden meegenomen vanuit de winkel. 

 

Een ander kleurtje?

Alle horren zijn in alle RAL-kleuren tegen meerprijs verkrijgbaar. 

Overige horren
Dakraamhor
Lamellenhor

 

Vliegengordijn
Bij KW Wonen houden we van persoonlijk maatwerk. Je bepaalt zelf wat je wil; kleur, gaasdoek en uitvoering en natuurlijk de juiste maatvoering. Wij maken je horren in gemiddeld 10 werkdagen met aandacht en vakmanschap. Laat je hor inmeten en monteren door ons.

Standaard horren
Wanneer je direct in de winkel je keuze wil maken, dan biedt het Hamstra standaard assortiment je een brede keus aan verschillende hortypen. In de meeste gevallen is de kleur van de hor hier wit en het gaas grijs. De verkrijgbare maten zijn gebaseerd op de meest voorkomende maatvoeringen in raam en deurkozijnen, waardoo rje in de meeste gevallen direct met een hor naar huis kunt.