Naar boven

Zes tips voor een warmer interieur


Na een lange werkdag wil je graag in een warm huis thuiskomen. Vooral nu op die koude donkere winterdagen. En niet alleen qua temperatuur, maar ook qua sfeer. Wij geven je graag een zestal tips om jouw huis warmer te maken. 

 
Cosmic vouwgordijn
Cosmic vouwgordijn
Cosmic vouwgordijn
 

Onze tips voor jou:

  1. Kies voor overgordijnen of vouwgordijnen, die filteren het felle licht van buiten en voorkomen een ‘koud gevoel’ in huis. Deze vouwgordijnen zijn ons eigen huismerk ‘KW Wonen’. 

  2. De kleuren rood, oranje, roze en paars geven je huis een warme nuance. Niet alleen aan je muur, maar ook in de stoffering. Goed om te weten: je mag altijd stalen mee naar huis nemen om te kijken wat de kleur doet in jouw interieur!

  3. Kies niet alleen voor strakke rechthoekige vormen, maar ook eens voor een rond stoeltje of een ovale tafel. Dit maakt je interieur speels en gezellig.

  4. Accessoires kunnen je huis ook meer cosy maken. Houd het wel beperkt, anders wordt het onrustig. Tip: zet je accessoires in groepjes bij elkaar.

  5. Warme kleuren als rood, oranje, roze en paars zijn prachtig te combineren met zwarte en goudkleurige accessoires. Of kies voor kaarsen, ook verkrijgbaar in onze winkels.

  6. Een gietvloer of houten vloer oogt strak, maar niet erg warm. Leg er een zacht vloerkleed op voor dat heerlijke huiselijke gevoel. En kussens, heel veel kussens!

Nieuwsgierig naar onze gordijnen, vloerkleden, kussens en woonaccessoires? Kom gerust eens langs in een van onze KW Wonen winkels. Er zit er altijd één bij je in de buurt!