Naar boven

Gordijnen en vitrage

(0) (0 artikelen)
Kies een categorie


Op zoek naar mooie gordijnen? Laat je op deze pagina vast inspireren. Er is van alles mogelijk. Een gordijn met vlinderplooi, enkele plooi, enkele retourplooi, triplooi... De plooi bepaalt de lichtdoorlatendheid en hoe een gordijn valt. Bij vitrage- en inbetween-stoffen geldt dat, naarmate er meer stof in een gordijn wordt verwerkt, het gordijn minder licht en zicht doorlaat. Kom langs om alle mogelijkheden te bekijken. 

Bij ons vind je prachtige gordijnen van Vadain. Elk voor- en najaar brengen zij een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Houd jij van bruisende kleuren of juist meer van de zachtere pastel kleuren? Is je interieur landelijk, romantisch of ga je voor strak, tijdloos design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op!

 


Maatwerk

De juiste keuze begint met een juist advies. KW Wonen geeft je graag advies 'op maat' en maakt je wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst word je product vakkundig gemeten en gemonteerd.  


Kiss the floor 

Gordijnen die de vloer 'kussen' vlijen zich luttele centimeters neer over de vloer. Het zijn echte sfeermakers waarbij de focus niet alleen lit op de aankleding van de beraming maar juist ook, zoals de naam al zegt, de nadruk legt op de vloer. Deze vorm leent zich uitstekend voor een gladde vloer, omdat het gordijn soepeltjes verschoven kan worden. Minder praktisch is deze snit bij een tapijten vloer waarbij de onderkant sneller slijt dan glijdt. Vooral in ruimtes waar het plafond horizonhoog reikt en waar raampartijen groots of robuustz ijn is dit draperen een ultieme vorm van stijlvolle aankleding.