Naar boven

Industrieel wonen

Een industrieel interieur

Stoer, strak en modern. Voor een industrieel interieur geldt vaak less is more. Waar je bij een botanisch interieur los kan gaan met accessoires, worden deze bij een industriële stijl zoveel mogelijk weggelaten. 

Warmte toevoegen

Je kunt industrieel heel koel houden, maar door het toevoegen van okergeel, donkerblauw en leer maak je het geheel warmer. 

Leren bank

Deze leren bank van BePureHome (verkrijgbaar bij onze winkels in Apeldoorn en Schoonhoven) past erg goed in een industrieel interieur. 

Meer banken bekijken
 
   

Stoere elementen

De industriële stijl is altijd goed te mixen met andere stijlen. Je kunt industriële elementen makkelijk toepassen in een andere woonstijl. Een stoere lockerkast bijvoorbeeld past natuurlijk erg goed in een industrieel interieur, maar kan ook heel goed staan bij een meer Scandinavische stijl.


Bekijk ook onze andere woonstijlen

Een interieur waarin jij je thuisvoelt is natuurlijk erg persoonlijk en meestal niet te omschrijven in één woord. Daarom hebben wij 5 woonstijlen samengesteld om jou te inspireren. We laten zien dat het juist vaak gaat om een gave mix van verschillende elementen om een echt persoonlijk interieur te creëren. Bij al onze winkels werken interieurstylisten die jou graag helpen met een advies op maat. Ze kunnen je niet alleen adviseren over welke raamdecoratie het beste past in jouw woonsituatie of welke vloer je het beste kunt kiezen met jouw woonwensen, maar ze kunnen ook goed helpen bij het ontwerpen van een totaalplaatje. Een mooie combinatie van kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw woonstijl. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën waardoor we ook bij het creëren van een totaalplaatje rekening kunnen houden met iedere portemonnee.


Botanisch - Modern Chique

Landelijk - Industrieel