Naar boven

Kerstboom eruit, ander groen erin!

(0) (0 artikelen)


 


Is jouw kerstboom ook al de deur uit? En baal je van die lege plek in huis? We kennen het gevoel. Vul de lege plek op met een andere grote groene plant of kies voor een leuk botanisch behangetje. Groen is in! En het geeft rust in huis. 

Ga voor een grote (nep)plant
Een grote plant zorgt voor sfeer in huis. Maar ook voor een fijn klimaat. Geen groene vingers? Geen nood! In veel van onze winkels hebben we nepplanten. Niet van echt te onderscheiden! Onze stylisten kunnen je erin adviseren. Wil je zeker weten of jouw dichtsbijzijnde KW Wonen ook nepplanten verkoopt? Bel dan vooraf even: www.kwwonen.nl/nl/vind-een-winkel.

Ga voor behang met een botanische print
Vind je die lege plek juist wel fijn, maar mis je het groen? Dan kun je ook voor behang met een botanische print kiezen, zoals deze mooie eyecatchers van Eijffinger. De artikelnummers van deze drie toffe behangprints zijn (van links naar rechts): Eijffinger 391564, Eijffinger 391565 en Eijffinger 384602. Vind je het lastig in te schatten welk behang het mooiste matcht met jouw interieur? Je mag onze behangboeken gerust even mee naar huis nemen om samen met je lief (en je kids) te bepalen wat het mooiste in jullie huis staat.