Naar boven

Knus met kerst

(0) (0 artikelen)
Deze kerst zal het veel draaien om thuis zijn. Geen grote partijen met familie of vrienden, maar knus thuis met een klein gezelschap.
Maak het knus

Wat is er lekkerder dan ervoor zorgen dat je huis écht voelt als de fijnste plek om te zijn. Warm, gezellig en knus. Een plek waar je tot rust komt, je je fijn voelt en waar je (zeker ook met de feestdagen) blij van wordt. Wij geven je graag de nodige inspiratie om het thuis heerlijk knus te maken voor de kerstdagen. 

 
Voeg warmte toe

Naast het daadwerkelijk verwarmen van je huis zijn er ook andere manieren om je huis warm aan te kleden.

Door gebruik te maken van warme tinten, zowel op de muren als in je meubilair wordt een warm gevoel gecreëerd. Denk aan aarde kleuren; een mooi palet zijn de Trust kleuren, horend bij de Flexa kleur van het jaar Brave Ground. 

Daarnaast geven meubels en/of accessoires van hout een warm gevoel, zeker in combinatie met moddertinten.d

Hoog aaibaarheidsgehalte

Voor een beetje knusheid in huis kan het geen kwaad om wat elementen toe te voegen met een hoog aaibaarheidsgehalte. Denk aan fijne kussens, een vloerkleed of woondekens. 

 
Droogbloemen maken het af

Een bosje droogbloemen in huis is altijd een goed idee. Het geeft een fijne sfeer en je kunt er alle kanten mee op. Droogbloemen verwerkt in een krans, in een vaas of.... in je zelfgemaakte droogbloemhouders!

Zo maak je ze!