Naar boven

Houten jaloezieën

(0) (0 artikelen)

Houten jaloezieën zorgen voor een warm en sfeervol interieur. Personaliseer je houten jaloezieën met een uitgebreide keuze uit meer dan 140 kleurtinten, verschillende duurzame houtsoorten, diverse lamelbreedtes en decoratieve afwerkingen. 


Natuurlijke licht- en warmteregelaar


Houten jaloezieën geven een vertrouwd en huiselijk gevoel. Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch goed isoleert. Houten jaloezieën bestaan uit horizontale houten lamellen die in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

 


Maatwerk

De juiste keuze begint met een juist advies. KW Wonen geeft je graag advies 'op maat' en maakt je wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst wordt je product vakkundig gemeten en gemonteerd.

Veel mogelijkheden

Kom langs in onze winkel om de vele mogelijkheden te bekijken. Zo kun je kiezen uit ruim 140 kleurentinten. De lamelbreedtes variëren van 25 mm, 50 of 63 mm. Daarnaast heb je de keuze uit 8 verschillende typen sierkooflijsten waardoor je je houten jaloezieën kunt aanpassen aan de stijl van je interieur. 

Raamdecoratie houten jaloezie houtsoort
Kies je houtsoort

De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder:

Basswood (Amerikaanse linde). Een lichte en sterke houtsoort. Ceder. Een houtsoort met fijne houtnerfstructuur. Abachi. Een houtsoort met grote zichtbare nerfstructuur. Ecolamine. Kras- en stootvast.


Veilig en vochtbestendig

De houten jaloezieën kunnen brandvertragend behandeld worden. De lamellen worden dan voorzien van een brandvertragende coating. Ook kun je de houten jaloezieën laten behandelen met een antibacteriële en vochtbestendige bescherming. Speciaal voor ruimtes met een hogere vochtigheidsgraad zoals een badkamer. 

Bedieningsopties

Koord: Standaard gebeurt de bediening met een trekkoord voor het op- en neerlaten van de houten jaloezieën. Met een tuimelkoord worden de lamellen in elke gewenste stand gepositioneerd. De koorden worden standaard geleverd in een bijpassende kleur. 

Gemotoriseerd: Naast manuele bediening kun je ook kiezen voor extra comfort met gemotoriseerde jaloezieën. Ook erg fijn als je bijvoorbeeld hele hoge ramen hebt. De motor is een stille motor 220V. Het bovenprofiel is beschikbaar in wit of zwart.