Naar boven

Laminaat

(0) (0 artikelen)
Een laminaatvloer is makkelijk te leggen, verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en onderhoudsvriendelijk.Laminaat wordt meestal verkocht in pakketen van meerdere planken. Hier staat altijd een aantal vierkante meters op vermeld. Je kunt de oppervlakte die je nodig hebt het beste wat ruim nemen, omdat je door het verzagen van delen altijd wat restafval overhoudt. Door tien procent extra oppervlak te rekenen voorkom je dat je tekort komt. 

KW Wonen valt onder de KW groep en biedt het aanbod laminaat aan via de website van KlusWijs.

Veel verschillende uitvoeringen

Nieuw! Laminaat BinylPRO!

Deze laminaatvloer is door het O.R.C.A. board zeer waterbestendig. Het innovatieve O.R.C.A. board bestaat uit organische bestandsdelen die met een speciale technologie zijn behandeld zodat die bestand zijn tegen vloeistoffen. De houtvezels worden in een speciaal productieproces meerdere keren mechanisch behandeld zodat heel kleine vezels worden verkregen. Een speciaal ontwikkeld organisch-chemisch bindmiddel omsluit elke vezel zodat alle vezels tegen vocht zijn afgeschermd. De sterke BinylPRO-vloeren zijn bijzonder robuust en veelzijdig toepasbaar. Je krijgt 30 jaar garantie op deze vloeren. Benieuwd naar de dessins? 


Goed om te weten

Hoewel de bovenkant van laminaat kunststof is, zit daaronder altijd hout. Hout is zeer onderhevig aan temperaturen waardoor het uitzet en krimpt. Om ervoor te zorgen dat het laminaat niet meer teveel uitzet of krimpt kun je het daarom het beste minimaal twee dagen voor het leggen het laminaat in de kamer plaatsen. Op die manier neemt het laminaat de temperatuur aan van de omgeving. Voorkeur heeft alle pakken naast elkaar te leggen en niet op te stapelen om zo de temperatuur zo accuraat en gelijk mogelijk te houden. Zet de pakken nooit voor langere tijd schuin tegen de muur, de planken zullen hierdoor buigen.

Tip!

Heb je thuis vloerverwarming? Dan kan de isolerende werking van het hout in laminaat drukkend werken op je rendement. Een goed alternatief hiervoor is de pvc-vloer. 

Wij kunnen de vloer ook voor je leggen

Uiteraard is het mogelijk om het leggen van de vloer uit handen te geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan.