Naar boven

Traprenovatie

Heb je weleens nagedacht over het renoveren/opnieuw bekleden van je trap? Een ideale manier om je trap een compleet andere look te geven, passend bij de rest van je interieur.

 
 
Ben jij nog blij met je trap? Wij helpen je graag met het creëren van een trap die past bij jouw woonwensen. We bieden je meerdere mogelijkheden om je bestaande trap snel en eenvoudig een volledig nieuwe uitstraling te geven. Denk aan: laminaat, echt hout en pvc. Het lijkt misschien een tijdrovende klus, maar dat valt reuze mee. Wij helpen je met duidelijke instructies en als je het niet zelf wilt doen, kun je natuurlijk in onze winkel vragen naar de mogelijkheden om de klus uit handen te geven!


Met onze handige online traprenovatie configurator kun je eenvoudig jouw trap samenstellen. De traptreden en stootborden worden op maat gemaakt voor jouw trap. Jouw traprenovatie stel je binnen 4 stappen eenvoudig samen in de configurator. Je bent geen tijd kwijt aan passen, meten en zagen, dat doen wij voor je. Daarna is je trap gemakkelijk zelf te monteren met onze montage instructies, óf je laat de trap plaatsen door één van onze trapspecialisten. Aan jou de keuze! 

Start hieronder gelijk met het samenstellen van jouw trap op maat:

 
 
Zorg dat je goed bent voorbereid!

Lees de documenten hiernaast om te zorgen dat je goed bent voorbereid. Zo kun je hier een checklist vinden voor de traprenovatie en zelfs een montagehandleiding om zelf aan de slag te gaan.

Toch meer hulp nodig?

Neem contact op
 

Een nieuwe trap in 1 dag!

Wil jij je trap een nieuwe look geven of heeft je trap gewoon écht een opknapbeurt nodig? Lees op deze pagina over de vele mogelijkheden. Eén ding is zeker; in één dag heb jij een nieuwe trap. Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan? Onze klusdienst staat voor je klaar!

 
 
 


Het gemak van laminaat

Kies je voor laminaat, dan kies je voor gemak. De treden zijn direct klaar voor gebruik en verdere afwerking is niet nodig. Jouw nieuwe trap is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken met behulp van een stofzuiger, stofwisser
of een vochtige doek. Vanwege hun natuurlijke uitstraling zijn de treden op afstand nauwelijks van echt te onderscheiden. Het fraaie matte uiterlijk wordt verder versterkt door de voelbare (hout) structuur van treden, stootborden en profielen. 

Om uitglijders te voorkomen kun je kiezen voor een aluminium anti-slip profiel of een zelfklevende anti-slip-tape. De treden hebben een duurzame afwerking en zijn geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik.


Echt hout

De meest natuurlijke uitstraling krijg je uiteraard met écht hout. De voorgevormde treden hebben een solide basis en zijn afgewerkt met een massief eiken toplaag van plusminus 1,5 mm dikte. Dit garandeert jarenlagn probleemloos plezier van je houten trap en geeft je bovendien de mogelijkheid om eventueel de treden te schuren en opnieuw te behandelen. 

Natuurlijk is ook aan de veiligheid gedacht. Alle eiken toplaag treden zijn al voorzien van een geïntegreerde kunststof anti-slip strip. PVC

Wil je graag PVC op je trap? Kom langs in één van onze winkels en bespreek de mogelijkheden. 

 

Een open trap

Een open trap kan een hele gave blikvanger zijn in je interieur. Met het ontbreken van stootborden, zoals op onderstaande afbeelding, wil je wel dat de achterzijde van jouw trap in hetzelfde decor is afgewerkt als de rest van de traptreden. Daarom bieden we de mogelijkheid je trap enkelzijdig te bekleden (de boven- en achterzijde van de trede worden bekleed) of dubbelzijdig te bekleden (de trede wordt rondom bekleed).

Eén kleur of contrast

Wil je jouw trap helemaal in één kleur of breng je liever contrast aan? Beide opties zijn mogelijk door te kiezen voor stootborden in dezelfde kleur of juist in een afwijkende kelur. 

Kies je voor een lichtere kleur van het stootbord dan de trap dan krijgt de trap een minder massief karakter. Door te kiezen voor bijvoorbeeld witte stootborden lijken de treden wat te zweven. 

Helemaal jouw eigen unieke trap? Je kunt de stootborden desgewenst ook zelf verven of bekleden met behangstroken om er helemaal jouw eigen unieke trap van te maken. Maak tot slot jouw traprenovatie-klus af met een mooie bijpassende trapleuning en trapleuninghouders.

Wil je weten of het opnieuw bekleden van je trap iets voor jou is? Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. 


Vraag offerte aan