Naar boven

Vloeren

(0 artikelen)


Je hebt nogal wat opties om uit te kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe vloer. We laten je hier een paar opties zien en nodigen je graag uit in de winkel om je te informeren je over de voor- en nadelen van elk type vloer. Zo krijg je de vloer die past bij jouw stijl en woonwensen. 

Kies een categorie
 

Laminaat

Een laminaatvloer is makkelijk te leggen, verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en onderhoudsvriendelijk. Klik hier voor het gehele assortiment. 

PVC

Op zoek naar een PVC vloer? Bij KW Wonen zit je goed!  Klik hier voor het gehele assortiment!  

Vinyl

KW Wonen heeft een breed assortiment vinyl vloeren. Kijk online voor het gehele assortiment of kom naar een van onze winkels! 

  

Vloerbedekking

Bij ons vind je de mooiste tapijten in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren van de merken Desso, Bonaparte en Parade. Bekijk hier het gehele assortiment.

Vloerkleed op maat

Je eigen vloerkleed laten maken? Dat kan bij KW Wonen. Laat je eigen vloerkleed op maat maken met het brede assortiment van onze prachtige merken!  


 
Een vloer kiezen

Een vloer kiezen is niet makkelijk. Kies maar eens uit laminaat, vinyl, pvc of tapijt. Dat zijn nogal wat opties! Je wil dat de vloer past bij jouw woonstijl, maar ook bij jouw woonsituatie. Elke vloer heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. We laten je hier graag al een greep uit ons assortiment vloeren zien en informeren je in de winkel graag verder over welke type vloer het beste past bij jouw stijl en woonwensen.