Naar boven

Najaar trends

Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals riet en rotan, zagen we in het voorjaar ook al veel terug in het interieur. Niet gek, want het is fijn om een stukje natuur binnen te halen. Waar het in het voorjaar zorgt voor een fris interieur wil je het nu wellicht warmer en knusser maken. Wij zorgen voor de nodige inspiratie om warmte aan je interieur toe te voegen.

Maak het binnen weer fijn


Durf met kleur

Het verven van een muurtje is vaak echt geen grote klus, maar geeft wel een groot resultaat. Je creeert met het verven van een wandje al snel een heel nieuwe/andere sfeer in huis. Handig wanneer je zin hebt om in het najaar je interieur weer een beetje aan te passen aan de donkere en natte maanden. 

 


Kleurtinten

Door de muur achter de bank in eenzelfde kleurtint te schilderen of te behangen, maak je een statement en creëer je tegelijkertijd al snel een rustig geheel. Omdat je uitpakt met kleur, maar dit wel in dezelfde kleurtinten doet ontstaan er geen harde contrasten en blijft het geheel rust uitstralen. 


Uitspringer toevoegen aan je interieur

Wil je graag een uitspringer toevoegen aan je interieur, maar ben je bang dat je erop uitgekeken raakt? Voeg de uitspringer toe in de vorm van vliesbehang. Dit behang kun je ook makkelijk weer verwijderen mocht je het na een tijd zat zijn. Of kies voor een grote kamerplant of opvallende accessoires. Deze kun je ook makkelijk weer verplaatsen (eventueel even naar zolder) mocht je even iets anders willen. 

Voeg warmte toe aan je huis

Met de aankomende kou is er geen beter gevoel dan thuiskomen in een warm huis! Naast het daadwerkelijk verwarmen van je huis zijn er ook andere manieren om je huis warm aan te kleden.

Door gebruik te maken van warme tinten, zowel op de muren als in je meubilair wordt een warm gevoel gecreëerd.
Een aantal voorbeelden van warme kleuren zijn donkere rode en bruin tinten, maar ook donkergroen doet het goed. Deze kleuren geven een kamer een knus en tegelijkertijd vertrouwd gevoel mee.