Naar boven

Deuren

(0 artikelen)
Een deur wordt snel vergeten, terwijl het aanpassen van je deur voor een grote sfeerverandering kan zorgen. Wil jij een industriële of juist landelijke sfeer in huis? Deuren hebben we in zoveel verschillende stijlen dat er altijd wel een deur is die past bij jouw woonstijl. Een deur kan veel doen met de sfeer in de woning. Kies daarom een deur die past bij jouw stijl; met glas, zonder glas, strak of juist klassiek. 

KW Wonen heeft binnendeuren in het assortiment geschikt voor iedere toepassing in huis: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur! Deur gekozen? Zet dan de puntjes op de 'i' en maak je deur helemaal af met bijpassend glas, het juiste hang- en sluitwerk, een mooie deurlijst of een functionele tochtvaldorpel.
Kies een categorie
 

Binnendeuren met glas

Bij KW Wonen heb je de keuze uit diverse soorten binnendeuren met glas. Door het ruime assortiment is er altijd een deur die past bij jouw interieur.

Binnendeuren zonder glas

Bij KW Wonen heb je een ruime keuze uit verschillende soorten binnendeuren zonder glas. Kijk online voor het gehele assortiment! 

Industriële deuren

KW Wonen heeft een breed assortiment aan industriële deuren. Kijk online voor het gehele assortiment of kom naar een van onze winkels

 
Schuifdeuren

Op zoek naar een schuifdeur? KW Wonen heeft een breed assortiment aan schuifdeuren. Bekijk het assortiment schuifdeuren online!

Meer schuifdeuren