Wie zijn wij?

Een groep bevlogen en enthousiaste interieuradviseurs die van jouw huis graag een thuis maken! Je vindt bij ons alles op het gebied van interieur. Van raamdecoratie en gordijnen tot vloeren en karpetten, van verf en behang tot kasten op maat, van verlichting tot meubels en woonaccessoires. 

Totaalinrichting
Je kunt door ons je woning compleet laten stofferen (muren, ramen, vloer) én inrichten (meubels, accessoires). Zowel voor een grote als een kleine portemonnee. Uiteraard altijd aan de hand van deskundig interieuradvies, bij ons in de winkel of bij jou aan huis. Onze interieurstylisten denken graag met je mee. Bovendien zorgen zij ook dat er (gratis) bij je wordt ingemeten. Je kunt de klus vervolgens zelf uitvoeren, maar onze handige klussendienst neemt jouw kluswerk ook graag van je over. Houd jij tijd over om andere leuke dingen te doen! 

Onze interieurstylisten
Je kunt met al je woonwensen bij onze winkels aankloppen. Elke winkel heeft namelijk een interieurstylist, die je van goed advies kan voorzien. Onze stylisten komen graag bij je thuis om de ruimte en de lichtinval te beoordelen om zo een passend woonadvies te geven.