Naar boven

Raamdecoratie

(0 artikelen)


Rolgordijnen, vouwgordijnen, (houten) jaloezieën, plissegordijnen, duettes; de keuze aan raamdecoratie is enorm bij ons. Laat je inspireren in onze winkel door de vele mogelijkheden. Kom je er niet uit? Onze interieurstylist in de winkel helpt je graag!
Kies een categorie
 
Gordijnen en vitrage

Op zoek naar gordijnen en vitrage? Dan zit je goed bij KW Wonen. Wij hebben een breed assortiment aan gordijnen en vitrage!

Houten jaloeziën

Houten jaloezieën zorgen voor een warm en sfeervol interieur. Klik hier voor het gehele assortiment!

Jaloeziën

KW Wonen heeft een breed assortiment aan jaloezieën. Kijk online voor het gehele assortiment of kom naar een van onze winkels!

Plissé en duettes

Nu bij KW Wonen een breed assortiment plissé en duettes. Bekijk hier het gehele assortiment!

Raamfolies

Het assortiment van KW Wonen bevat 3 soorten raamfolies, namelijk: zelfklevende, static 1-2-3 en static premium. Meer informatie? Klik hier!

Rol- en duorolgordijnen

n de grote collectie rolgordijnen van KW Wonen is voor ieder interieur iets te vinden. Kijk online voor het gehele assortiment of kom naar een van onze winkels!

 
Shutters

Onze shutters zijn verkrijgbaar in 3 varianten: basic, special en kunststof. Klik hier voor meer informatie en bekijk ons gehele assortiment!

Vouwgordijnen

Warm, gezellig en sfeervol. Op zoek naar vouwgordijnen? Wij inspireren je graag!

Perfect Fit

Op zoek naar geschikte raamdecoratie voor een kunststof of aluminium kozijnen? Kies dan voor Perfect Fit. Montage is eenvoudig zonder dat je hoeft te boren.


Verkopen jullie ook Velux raamdecoratie?

Jazeker. Wij kunnen Velux zonwering, dakvensters en accessoires bestellen. Kom naar één van onze winkels en vraag naar de mogelijkheden. 

Waar vind ik mijn KW Wonen winkel?

Maatwerk

De juiste keuze begint met een juist advies. KW Wonen geeft je graag advies 'op maat' en maakt je wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst wordt je product vakkundig gemeten en gemonteerd. Er is altijd een oplossing voor ieder raam of dit nu een groot, hoek- of een dakraam is.

Vraag offerte aan
 

Kwaliteit

Naast maatwerk staat ook kwaliteit hoog in het vaandel. Schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor KlusWijs een garantie voor kwaliteit is. 

Trendy, functioneel en actueel

De collecties worden regelmatig aangepast aan de laatste interieurtrends. Daarbij bieden ze grote functionaliteit. Raamdecoratie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter blijft het behaaglijk in huis. Wil je inspiratie opdoen voor kleuren, producten en materialen? Je bent van harte welkom bij één van onze winkels.